تعطل منصة التحليل قبل مباراة الأهلي؟ حازم إمام: مباريات الأهلي موجودة على اليوتيوب



علق حازم إمام على تصريحات يانيك فيريرا، المدير الفني الأسبق للزمالك، الأخيرة بشأن انقطاع خدمة تحليل مباراة الأهلي.

وقال لاعب الزمالك السابق خلال مداخلة هاتفية مع الإعلامي أحمد حسام ميدو: ": استغربت من تصريحات فيريرا وفيه مدربين كبار مسكوا الزمالك ومشيوا وليهم مستحقات وكانوا بيتكلموا عن الزمالك بأفضل كلام."

وأضاف: " انا عاوز اتكلم عن الملعب، الملعب مش سيء  احنا بدأنا اول 3 أيام في الكلبة الحربية وقال الأرضية عالية تتقص وفعلا كان افضل مما طلب بكتير مكنش سىء زي ما قال."

وعن تصريح المدرب الأجنبي بشأن انقطاع منصة التحليل: " موضوع تحليل مباراة الأهلي حدث بالفعل انقطاع للخدمة بس دي مش حجة، مفيش حد في مصر ما بيتفرجش على الأهلي مباريات الأهلي موجودة على اليوتيوب وفي كل حتة اتفرج على 3-4 ماتشات."

وأتم: " مكنتش بتمثل أي عائق طبعا، وطلب من كابتن عبد الناصر يحل المشكلة واتحلت قبل ماتش الأهلي بيومين وعرفنا كل حاجة عن الأهلي."

 

استطلاع الراى


توقعاتك لموقف الأهلي في الدوري؟
دوري أبطال أفريقيا - 2026

الفيديوهات الأكثر مشاهدة خلال شهر
تطبيق الأهلي.كوم متاح الأن
أضغط هنا